Hoppa till sidans innehåll

Äntligen hemmapremiär!

2017-10-05 22:32
På lördag är det äntligen dags för hemmapremiär i Damernas Division 1 Norra när Rimbo HK Roslagen tar emot HK Tyresö Strand kl 15:45 i Sparbankshallen.
  • Uppdaterad: 2017-10-05 22:32

Ny helg och ny match, även denna vecka mot ett s.k. farmalag. HK Tyresö Strand är en samarbetsförening till Tyresö HK där huvudföreningens, till största del, juniorer spelar sin seniorhandboll. Med andra ord har vi inte riktigt koll på exakt vad som väntar den här helgen heller.

Sedan förra matchen mot Nacka HK har vi gått igenom matchen och analyserat vad vi gjorde bra, vad vi behöver förbättra och hur vi ska tänka. Efter det har en ganska taggad träningsvecka genomförts. Och jag vågar nog påstå att vi är väl förberedda inför helgens batalj.

HK Tyresö Strand förlorade även dem med fem bollar förra helgen i en målsnål histora mot VästeråsIrsta HK. Kanske enda slutsatsen man kan dra av den matchen är att både Tyresö och Västerås fortsätter att levera talangfulla målvakter.

Som vanligt behöver vi allt stöd vi kan få från läktaren Så kom ner till Sparbankshallen på lördag. Ta med en vän. Matchen startar 15:45. Vi syns där!  

Skribent: Jonas Rosenqvist
Epost: Adressen Gömd
HUVUDSPONSORER 2017/2018
 
 
 
 STÖD RIMBO HK, HANDLA VIA
logga_alone_200x72

 Dagen då Rimbo skrev historia

 

Postadress:
Rimbo HK Roslagen - Handboll
M. Åkerlind, Jakstigen 3
76261 Rimbo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info