Hoppa till sidans innehåll

Division 1 startar om!

2018-01-06 23:16
Efter ett uppehåll på ungefär tre veckor startar Division 1 Norra imorgon söndag om för Rimbo HKs Damer.
  • Uppdaterad: 2018-01-06 23:16

Motståndare i den första matchen på det nya året är precis som i sista matchen innan jul, VästeråsIrsta HK. Och för den som kommer ihåg senaste mötet vet då också att VästeråsIrsta gick segrande ur matchen med ganska god marginal. Dock vill undertecknad lägga till att det bara var fem måls överläge för gästerna när det återstod 10 minuter av matchen.

Dags för revansch med andra ord! Eller?
Som nykomlingar är det kanske inte i matcher mot de absoluta topplagen man ska gå in med mottot "Segra eller dö". Det finns i vårat fall viktigare matcher att vinna. Men vi är medvetna om att vi kan vinna mot alla lag vi möter under den här säsongen. Men för att det ska bli en realitet krävs det att vi kliver upp en nivå och blir jämnare i vår egen prestation. Anfall för anfall, försvar för försvar, match för match. När vi väl hanterar att prestera över tid så kan vi börja prata om att sätta resultatkrav på oss själva när vi möter den absoluta toppen.

Med det sagt så vet vi själva om att när vi träffar rätt är vi vansinnigt svårslagna och då går inget lag helt säkert. Och tittar man på tabellen så kommer alla varnda poäng bli viktig när säsongen summeras. Med andra ord går vi alltid in på plan för att vinna matchen!

Matchen mot VästeråsIrsta spelas imorgon söndag den 7 januari klockan 15:00 i Bombardier Arena. Du följer den enklast via LiveScore.
Vi passar även på att påminna om herrarnas möte med Önnereds HK imorgon klockan 16:00 i Sparbankshallen.

På återseende! 

Skribent: Jonas Rosenqvist
Epost: Adressen Gömd
 
 
 
 
 Dagen då Rimbo skrev historia

 

Postadress:
Rimbo HK Roslagen - Handboll
Roger Pettersson, Smedjevägen 9. lgh. 1101
76231 Rimbo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info