Hoppa till sidans innehåll

Rimbos herrar har gjort klart med säsongens första nyförvärv

2017-06-10 16:04
Mortimer Lundh (M6) är säsongens första nyförvärv! Klicka in för att komma till en intervju!
  • Uppdaterad: 2017-06-11 07:58

Vi väkomnar härmed Mortimer Lundh till Rimbos herrar och kommer ta upp konkurrensen på M6-positionen. Han är född 1999 och spelade förra säsongen för Hammarby. Han hann även under säsong få speltid i deras elitlag.

Hej Mortimer och varmt välkommen till Rimbo!

Tack så mycket!

Vad gjorde att du valde att komma till Rimbos herrar?

Jag valde rimbo för att klubben och spelarna har höga ambitioner och mål. Samtidigt så fick jag också en väldigt bra bild kring konceptet i Rimbo redan från första gången jag var där. En klubb med god struktur, jättebra träningsmiljö och ett härligt gäng med duktiga tränare och ledare som gör allt för att laget ska skapa så goda förutsättningar som möjligt. Kändes absolut som rätt val för mig!

Vad kan du bidra med till laget?

Jag hoppas på att kunna bidra med ett tufft och bra försvarspel samt att använda mina förmågor i anfallspelet att fånga bollad i trängda lägen och hjälpa mina medspelare med ytor och såklart bidra med mycket mål!

Vilka tankar har du om kommande säsong?

Jag tror och hoppas på att de kommer bli en otroligt rolig och spännande säsong med tuffa matcher! Kul att resa runt i landet och möta lag man aldrig stött på i matchsammanhang.Men jag tror även att det blir en säsong som kommer göra att jag tar ett steg till i min utveckling som handbollspelare. Ska bli riktigt kul!

Säg någonting annorlunda om dig själv!

 

En annorlunda sak med mig skulle nog vara att jag har en väldigt blandad musiksmak (iaf om man ska tolka mina kompsiar rätt) Jag kan gå från den hårdaste rocken till dem mest lugna o skonsamma låtarna bara sådär, beror såklart vilket humör man är på haha! Ser fram emot denna säsong med Rimbo HK!

Skribent: Joel Fritz
Epost: This is a mailto link
SAMARBETSPARTNER 2016-17
 
 
 
 
  

  

 
 
 
  
 
 
STÖD RIMBO HK, HANDLA VIA
logga_alone_200x72

 Dagen då Rimbo skrev historia

 

Postadress:
Rimbo HK Roslagen - Handboll
M. Åkerlind, Jakstigen 3
76261 Rimbo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info