Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från förbunden


Killarna i U19 har tagit sig längst av de blågula landslagen i sommarens mästerskap. Efter en nagelbitare till kvartsfinal, 25-27 inklusive förlängning mot Kroatien försvann dock chansen till VM-medalj.
 
Sverige fortsätter segertåget i placeringsmatcherna. Insatsen mot Serbien följde ett beprövat mönster, blågult låg först under men vände i paus och kontrollerade händelserna till sist.
 
Som bäst när det gäller som mest. U19-landslaget fick ny etikett på sin satsning i Georgien och kan se fram emot VM-kvartsfinal. En gedigen laginsats, med toppar som Oskar Sunnefeldt och Gustaf Banke knäckte Island med 31-26.
 
Alla föreningar skall göra sina Årsrapporter, även samarbetsföreningarna då de räknas som egna föreningar.
 
Missat slutspel i EM tog Sverige hårt, Slovakien var iallafall betydligt mer laddat för start i den första placeringsmatchen. Engagemanget återvände dock, efter en dyster öppningskvart vände blågult till seger utan spänning till sist.
 
Lotta Lönngren har i dagarna tillträtt tjänsten som redovisningsekonom på Svenska Handbollförbundet. Hon kommer närmast från Fasab6f AB. Lotta efterträder Annci Edholm-Löf som efter nio år hos SHF beslutat sig för att gå vidare till nya uppgifter.
 
Välkomna till slutspel! De blågula spelarna i U19-landslaget skrev själva ut sin biljett efter att ha sprungit ner och runt Bahrain med 28-20 i den direkt avgörande sista gruppspelsmatchen.
 
Frankrike var obesegrat och försvarade sitt rykte, hade en växel till jämfört med det svenska U21-landslaget. För blågult blev det tredje raka förlusten, men hoppet lever. Frågan om avancemang avgörs måndag kväll mot Bahrain.
 
Övre eller undre halvan i turneringen? Sverige befann sig i ett vägskäl i U17-EM, var nästan bland topplagen inför slutkvarten mot Frankrike men missade att sy ihop matchen. Oavgjort efter mycket dramatik skickar landslaget till placeringsmatcher ...
 
Danmark satte prägel på spelet efter paus, ryckte ifrån och höll undan medan Sverige fick allt större problem att prestera framåt. U19-landslaget är så smått under press efter sin andra VM-förlust, 26-29.
 
Första 35 minuterna gick lekande lätt. För lätt? När fem måls ledning snabbt försvann fick Sverige ett rejält test av Rumänien, dessutom en uppvisning i mod och mental medgång som slutade med tre bollars förlust.
 
Sverige släppte Egypten till klar pausledning. U19-landslaget kom förvisso tillbaka och kvitterade men det kostade energi. Till slut behöll motståndet sin förmåga att hitta målet oftast, 24-26 till slut.
 
Premiärnerver och brända kontringar, underläge och smart tjeckiskt genombrottsspel. Sverige överkom allt, var ikapp i paus och som allra bäst med skoninglös kyla inne på sista tio. U17-landslaget vann därmed sin mästerskapsdebut med 23-19.
 
Vi söker en driven projektledare inför EM 2020 som har erfarenhet av att framgångsrikt leda större evenemang och som har god kunskap om biljettförsäljning och sponsorsamarbete.
 
Underläge med tre bollar och VM-premiären var på väg att glida Sverige ur händerna. Då kom en lysande sista kvart med målvaktsshow och full klaff framåt till 23-20 mot Norge.
 
SAMARBETSPARTNER 2016-17
 
 
 
 
  

  

 
 
 
  
 
 
STÖD RIMBO HK, HANDLA VIA
logga_alone_200x72

 Dagen då Rimbo skrev historia

 

Postadress:
Rimbo HK Roslagen - Handboll
M. Åkerlind, Jakstigen 3
76261 Rimbo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info