Hoppa till sidans innehåll

En sommar för alla

2017-08-06 08:00
För andra året i rad arrangerade Rimbo HK Roslagen i samarbete med Norrtälje kommun En sommar för alla.
  • Uppdaterad: 2017-08-06 09:43

En sommar för alla är ett större projekt från Norrtälje kommun där man erbjuder barn och ungdomar i åldrarna 6- 15 att kostnadsfritt delta i olika aktiviteter under sommarlovet. Tillsammans med Norrtälje kommun deltar Rimbo HK Roslagen genom att arrangera Bollkul. Bollkul är en vecka där barn och ungdomar får testa på olika bollidrotter genom träning, lekar och tävling.

Det gäller att ta sig förbi försvararna utan att bli kullad

Under vecka 31 arrangerades Bollkul i Rimbo. Drygt 45 barn och ungdomar i åldrarna 6- 13 år har under veckan  sökt sig till Rimbo, med Sparbankshallen som utgångspunkt, för att testa på idrotter som handboll, fotboll, basket, innebandy, beachhandboll, volleyboll, frisbeegolf, minihandboll mm.

För de yngre barnen pågick Bollkul mellan klockan 09:00 - 14:00 varje dag. För de äldsta deltagarna pågick lägret mellan klockan 09:00 - 16:00. Med andra ord deltog man i tre till fyra högintensiva pass per dag, däremellan erbjöds det även lunch i Sparbankshallen och mellanmål.

Rimbo HK Roslagen vill rikta ett stort tack till Norrtälje kommun som ger oss möjlighet att arrangera Bollkul under En sommar för alla och som i sin tur ger våra unga ledare en ovärderlig erfarenhet.
Vi vill även rikta ett tack till RimBoule - Rimbo Bouleförening som gav våra deltagare en inblick i boulesportens ädla konst.

Och framförallt vill vi rikta ett tack till alla deltagare som varit med dessa fem dagar. Hoppas att veckan varit rolig och givande!

Skribent: Jonas Rosenqvist
Epost: Adressen Gömd
HUVUDSPONSORER 2017/2018
 
 
 
 STÖD RIMBO HK, HANDLA VIA
logga_alone_200x72

 Dagen då Rimbo skrev historia

 

Postadress:
Rimbo HK Roslagen - Handboll
M. Åkerlind, Jakstigen 3
76261 Rimbo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info