Hoppa till sidans innehåll

Missa inte kvällens Upplandsderby!

01 FEB 2019 08:26
Ikväll blir det härlig handboll i Sparbankshallen. Rimbo vs Skånela klockan 19:00!
  • Uppdaterad: 01 FEB 2019 08:26

Rimbos herrar har efter segern senast mot Kungälv borta lite självförtroende i ådrorna, och det kommer att behövas i kvällens svåra derbyfight mot Skånela IF. Ett Skånela som gjort en strålande säsong hittills och som ligger på fjärde plats, fyra poäng föra Rimbo. Skulle Rimbo vinna ikväll innebär det att vi enbart har två ynka poäng upp till den fjärde och sista kvalplatsen. 

Skånela med "gamla" Rimbokeepern Jesper Forsberg i mål har verkligen fått ut nästan max av sin defensiv i år, Jesper har varit stråålande i målet och tillsammans med sina defensiva hjälpredor kommer det blir en svår nöt att knäcka för Rimbos krigare. Det kommer dessutom bli en riktig batalj mellan lagens "hjärnor" tränarna Tollbring/Sahlberg i Rimbo respektive Jimmy Karlsson/Kalle Andersson i Skånela.

Det är alltid kul med dessa matcher mellan lagen, Rimbo och Skånela en "hatkärlek" som verkligen växt ut till en stor respekt mellan lagen, och även fast det är ett derby finns det mycket man sneglar på varandra för att alltid bli bättre. Båda klubbarna behövs i Uppland! Det är alltid glada miner mellan spelarna och ledarna mellan just matchen, men under själva matchen kommer det bli en kamp till 100%!

Vi hoppas Rimbos herrar har lite medgång efter senaste tidens segrar och det skulle vara väldigt skönt med en seger ikväll!

Fakta

Vart/När/Hur? Sparbankshallen i Rimbo, fredag 1 februari klockan 19:00. Kom i tid för att ta din plats! 

Pris: 100 kr. Reducerat pris för barn. Aktiva medlemmar i ungdomslagen går in gratis (i mån av plats).

Odds (Svenska Spel): 1. 2,02 X. 8,15 2. 2,02 

Domare: Andreas Isén och Johan Larsson

TABELL

Skribent: Joel Fritz
Epost: This is a mailto link
 
 
 
 
 Dagen då Rimbo skrev historia

 

Postadress:
Rimbo HK Roslagen - Handboll
Roger Pettersson, Smedjevägen 9. lgh. 1101
76231 Rimbo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info