Hoppa till sidans innehåll

Missa inte lördagens toppmöte mot HK Varberg!

30 NOV 2018 15:13
Rimbos herrar tar emot Serietvåan HK Varberg i Sparbankshallen
  • Skapad: 30 NOV 2018 15:13

Imorgon lördag blir det åter handbollsfest i Sparbankshallen. 

HK Varberg kommer på besök och det kommer krävas en mycket stark match på alla positioner för att Rimbos krigare ska kunna ta med sig poäng från lördagens möte!

Bortalaget Varberg kommer till Sparbankshallen med drömform iom sex raka segrar. Senast pulveriserade man Torslanda med hela 34-17 efter hela 20-5 i paus. Rimbo tog en stark bortaseger mot RP Linköping med 34-30 senast och det stärker självförtroendet inför lördagens match. Endrit Abdullahi var avstängd och Sasha Milovanovic som gjorde en riktigt stark match vart skadad i andra halvlek, dessutom hade Ken Tollbring en lite sämre dag i första halvlek och byttes ut stora delar av matchen. Nu är Endrit tillbaka och förhoppningsvis även Sasha och en revanschsugen Ken Tollbring. Kanterna har också form! Även M6 visade målform förra matchen. Detta gör att vi nu förhoppningsvis kan prestera från alla positioner framåt mot Varberg!

I målet fick Fredrik Norstedt till det bättre i förra matchen, men det finns att hämta även där. Han tillsammans med Willy Wiggström kommer tillsammans med försvaret göra det så svårt som möjligt för Varbergs offensiv. 

I Varberg får man se upp med bland andra veteranen Tobias Bengtsson samt många yngre och halvunga spelare med Filip Berentsen i toppform. Calle Aronius i Varbergs mål kan ju stänga matcher helt och gjorde det senast mot Torslanda. Han har varit ett spöke för oss i vissa matcher, så det gäller att hitta målet bakom honom snabbt i inledningen av matchen.

Vi välkomnar våra samarbetspartner, publik, Varberg och funktionärer välkomna till lördagens match!

Fakta

När/Var/Hur?: Sparbankshallen i Rimbo. Lördag 1 december klockan 14:00. 

Biljetter (Swish eller kontant): Vuxen 100 kr. Ungdom (6-15 år) 50 kr. Upp till 6 år gratis.

Domare: Joel Olovsson och Oliver Quist

Odds (Svenska Spel): 1. 2,28 X. 8,60 2. 1,80

Tabell

 

Skribent: Joel Fritz
Epost: This is a mailto link
 
 
 
 
 Dagen då Rimbo skrev historia

 

Postadress:
Rimbo HK Roslagen - Handboll
Roger Pettersson, Smedjevägen 9. lgh. 1101
76231 Rimbo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info