Hoppa till sidans innehåll

Rimbo möter Anderstorp hemma ikväll

28 SEP 2018 15:04
Kom ner till Sparbankshallen klockan 19:00 för match mot Anderstorp i herrarnas allsvenska!
  • Skapad: 28 SEP 2018 15:04

Fakta

Vart/När/Hur? Ikväll fredag 28 september klockan 19:00 i Sparbankshallen.

Entre? Öppnar 18:00

Odds (Svenska Spel): 1. 1,18 X. 12,50 2. 5,55

Domare: Andreas Isén och Johan Larsson

Ikväll är det åter dags för hemmamatch i Sparbankshallen i Rimbo. Motståndare är nykomlingarna Anderstorp som har en seger (Topptippade Varberg i bortapremiären) samt en förlust (Torslanda hemma). Anderstorp är en spännande nykomling som gjorde en väldigt bra säsong i division 1 förra året och som värvat bra för att försöka etablera sig i allsvenskan denna säsong. 

Anderstorps nyförvärv denna säsong: Anton Luppala (IFK Tumba HK), Kevin Isberg (Uppsala HK), Johan Szybanow (Tyresö Handboll), Joel Wallgren (Amo HK), Johan Persson (Amo HK), Charles Eliasson (HK Varberg). 

Rimbo kommer med starkt självförtroende till denna match iom de två segrar man tagit på just två inledande matcher. Det gäller att vara med direkt från början i denna match och inte låta Anderstorp växa in i matchen. Bakåt har vi visat oss vara helt okej, men det behövs finslipning. Framåt har vi gjort mycket mål, men där finns det också element att göra det bättre match för match. 

Det blir en spännande fredag i Sparbankshallen och vi hoppas att vi kan fylla hallen ikväll så kom i tid! Matchstart 19:00.

 

Skribent: Joel Fritz
Epost: This is a mailto link
 
 
 
 
 Dagen då Rimbo skrev historia

 

Postadress:
Rimbo HK Roslagen - Handboll
Roger Pettersson, Smedjevägen 9. lgh. 1101
76231 Rimbo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info