Hoppa till sidans innehåll

Rimbos herrar möter Hallby hemma i eftermiddag!

15 DEC 2018 07:49
Klockan 14:00 i Sparbankshallen smäller det! Allsvensk handboll när den är som bäst!
  • Skapad: 15 DEC 2018 07:49

Rimbos herrar jagar revansch efter förlusten senast borta mot IF Hallby Handboll. Efter att ha haft en ledning med 11-13 och 15-16 kunde inte Rimbo hålla Hallby stången utan Hallby vända och vann med 44-35. Vi har vänt blad och nu väntar en helt ny match i en kokande Sparbankshall!

För att hänga på i toppstriden känns denna match viktig, 2 poäng och vi kan gå till lite julvila med en positiv känsla. Serien är dock jämn och det skulle vara skönt att ta poäng mot väldigt duktiga Hallby. Men Hallby har bara förlorat en enda match denna säsong så det kommer inte att bli en lätt uppgift att ta poäng mot detta lag. Skrev det senast men åter igen Jesper Östlund tränare i Hallby har verkligen fått snurr på detta gäng, och man ligger bara en poäng bakom serielederna OV Helsingborg och tvåan HK Varberg. Det blir en spännande vår för Hallby men först ska Rimbos krigare försöka störa dem och få med sig två poäng i decembernatten!

I Rimbos lag är Sasha Milovanovic tillbaka efter skada och sjukdom! Vi hälsar publik, gästande lag, busschaufförer, domare, sekretariat och funktionärer välkomna till denna härliga lördagsmatch!

Fakta

Vart/När/Hur? Sparbankshallen i Rimbo. Denna lördag 15/12 klockan 14:00!

Övrigt: Luciatåg i pausen och Kakbuffé!

Domare: Hans Leijon och Erik Nielsen

Odds (Svenska Spel): 1. 3,17 X. 9,65 2, 1,45

Tabell

Skribent: Joel Fritz
Epost: This is a mailto link
 
 
 
 
 Dagen då Rimbo skrev historia

 

Postadress:
Rimbo HK Roslagen - Handboll
Roger Pettersson, Smedjevägen 9. lgh. 1101
76231 Rimbo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info