Hoppa till sidans innehåll

Rimbospelare i andra föreningar


Rimbo HK Roslagen har fostrat duktiga spelare ut i elitserien. Vi har valt att länka till klubbar där det finns Rimbofostrade talanger som vi är mycket stolta över.

 

Rimbo HK Roslagen följer sina adepter i andra föreningar.

Bildresultat för ifk kristianstad
Jerry Tollbring född 1995 är fostrad i Rimbo tröjan och hann med att spela ett år med moderklubben i elitserien. Inför säsongen 14-15 sökte IFK Kristianstad upp Jerry och sedan dess har han etablerat sig i Sveriiges häftigaste elitseriförening.
Logotyp för hemmalag  

Jenny Södren ( född 1994) med nr 17 på ryggen. spelar för Skuru IK sedan säsongen 12/1. Jenny spelade med i allsvenskan och blev sista året en av nyckelspelarna. Idag är hon etablerad i Skurus damlag som linjespelare.

Alexandra Bjärrenholt (1993) var med i det framgångsrika  F 93 laget och spelade i Rimbo under elitserien men flyttade sedan till USA. När hon kom hem ville hon pröva vingarna i Västerås Irsta. Där spelade hon fram till VT 2016. Inför säsongen 2016/17 tar även hon klivet till Skuru IK. När Alexandra är med händer det det mest oväntade. Vi ser fram emot att se henne i Grönvita Skuru IK.

Bildresultat för H 65 Höör

Cassandra Tollbring (1993) spelade både i elitserien och i allsvenskan med Rimbo där hon sista året vann skytteligan. Inför säsongen 2012-13 flyttade hon till Team Eslöv. Nu återfinns hon i H65 Höör och tillhör topp tre i serien 14-15. Laget vill utmana Sävehof på SM titeln.

Bildresultat för ov helsingborg
Johan Lundgren ( född 1994) är den snabba vänsterhänta talangen som är fostrad i Rimbo. 2015 tog chansen att fortsätta karriären i allsvenska OV Helsingborg. Vi håller tummarna för hans fortsatta karriär. Följ hans lag via länken här.
Bildresultat för ifk skövde     Endrit Abdullahi ( född 1995) är killen med klös i. Rimbo HK Roslagen gratulerar IFK Skövde till kapet och vi tror att det här kan vara hans avstamp ut i vida världen 2016. Om inte annat så får han mer än gärna landa hos oss igen.
Kristin Torleifdottir ( född 1998) valde att lämna Rimbo för studier i Märsta . Hon hamnade i Rosersberg men blev snart värvad till Skånela IF damlag i allsvenskan. Där fortsätter hon att vara målspruta. 
          

 Lina Wessbergs född 1996 spelade för Skånela säsongen 2013-14 fram till 2015  Hon hann inte spela i Rimbos seniorlag då hon var för ung för seniorspel. Hon valde att satsa på Skånela dit hon även flyttade pga av skola. Skånela spelade i elitserien under 2013 men sedan föll de till allsvenskan. Nu återfinns Lina i "de gule" Team Eslöv från Skåne.

 
 
 
 
 Dagen då Rimbo skrev historia

 

Postadress:
Rimbo HK Roslagen - Handboll
Roger Pettersson, Smedjevägen 9. lgh. 1101
76231 Rimbo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info